Legyél Te az új

RAKTÁROS

munkatársunk

SOLTVADKERTEN

vonzó juttatásokkal!

Biztos állás  >  Jó fizetés  >  1 műszakban

Nincs targoncavezetői engedélyed? Jelentkezz, és segítünk megszerezni!


Eleged van az ingázásból, mert nem találsz a közelben egy jó munkahelyet, és emiatt a fontos dolgokra nem marad elég időd?

Aggódsz, mert rezeg a léc a jelenlegi cégednél, és fogalmad sincs, hogy holnap is lesz-e még munkahelyed?
Unod már a több műszakos munkákat, és hogy lassan már mindenki többet keres nálad?

Itt az idő, hogy új életet kezdj!


JÓL FIZETŐ

RAKTÁROS

álláslehetőség

SOLTVADKERTEN

1 műszakban!

Feladat: raktáron belüli árumozgatás, a raktárba érkező áruk átvétele, bevételezése, kiadása, adminisztrációja. 


Mit nyújtunk, ha

csatlakozol

a csapatunkhoz?


ÁTLAG FELETTI FIZETÉS

A jól elvégzett munkádat korrekt fizetéssel honoráljuk feléd, és semmi olyat nem kérünk, amit ne tudnál elvégezni a normál munkaidődben. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Így megy ez nálunk már 25 éve!

100%-ban BEJELENTVE

Minden dolgozónkat bejelentett munkaviszonyban foglalkoztatjuk, így nálunk mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

MINDENRE MEGTANÍTUNK

Segítünk a betanulásban, és ellátunk minden szükséges információval, hogy magabiztosan végezd a munkádat. Még akkor is, ha előtte soha nem csináltál ilyet.

TARGONCA-VEZETŐI TANFOLYAM

Bár a munkához szükség lesz, de a jelentkezésnél nem feltétel a targoncavezetői engedély megléte. Ha látjuk benned a motivációt, akkor a mi kontónkra vehetsz részt targoncavezetői tanfolyamon.

NORMÁL MUNKAREND

Ebben a munkakörben nálunk nincs műszakozás! Hétfőtől péntekig normál munkarendben dolgozunk, így délutánonként marad időd a teendőid elintézésre. Szombaton nem dolgozunk!

RUGALMAS HOZZÁÁLLÁS

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak problémáid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben természetesen számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

BETONBIZTOS CÉG

Olyan ágazatban tevékenyke-dünk, ami a jövőben is sok munkát ígér. Egyre dinamiku-sabban fejlődünk, így nálunk nem kell izgulnod a jövőd miatt.

NE MARADJ LE!


AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre. Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes mielőbb leadnod a jelentkezésed.

KIK VAGYUNK ÉS MIT CSINÁLUNK?

Mi itt, a ROLL-PACK Kereskedőház Kft-nél több mint 25 éve foglalkozunk ipari felhasználású műanyag csomagoló anyagok illetve rakományrögzítő fóliák gyártásával és forgalmazásával. Az ágazat meghatározó szereplőjeként nevünk és minőségi termékeink ismertek a piacon. Tevékenységünkre egyre nagyobb és biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új kollégákat.


Munkakör megnevezése: RAKTÁROS


Munkavégzés helye: SOLTVADKERT


Feladatok:

  • a raktárba érkező áruk átvétele, bevételezése, raktárban való elhelyezése, raktárközi átadása,
  • bizonylati rend és okmányfegyelem betartása,
  • raktárban lévő készletek mennyiségének, minőségének, raktározásának, kiadásának, nyilvántartásának, a raktár rendjének és tisztaságának ellenőrzése,
  • időszaki leltározás,
  • árukiadás,
  • targonca vezetés


Szükséges végzettség: minimum középfokú végzettség


Előny: raktározási területen szerzett tapasztalatBIZTOS MUNKA

a bizonytalan időkben is.Ha Te is szeretnél a közelben elhelyezkedni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahol a átlag feletti fizetés mellett még a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

VAGY

Küldd el az önéletrajzodat az info@rollpack.hu e-mail címünkre.

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Jelentkezési határidő:

-


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az info@rollpack.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.