Egyszerű munka, korrekt fizetés

SOLTVADKERTEN

akár képesítés nélkül is.

Már régóta egy jó állást keresel a közelben?


Legyél Te az új

GÉPKEZELŐ

munkatársunk

SOLTVADKERTEN

vonzó juttatásokkal!

Eleged van az ingázásból, mert nem találsz a közelben egy jó munkahelyet, és emiatt a fontos dolgokra nem marad elég időd?

Aggódsz, mert rezeg a léc a jelenlegi cégednél, és fogalmad sincs, hogy holnap is lesz-e még munkahelyed?
Unod már, hogy lassan mindenki többet keres nálad, és még azért a kis pénzért is könyörögnöd kell, hogy kifizessék? .

Itt az idő, hogy új életet kezdj!


JÓL FIZETŐ,
képesítést nem igénylő

GÉPKEZELŐ

álláslehetőség

SOLTVADKERTEN

nem csak fiataloknak!

Feladat: fólia áttekercselő gépek kezelése. Ez egy olyan munkakör, ahol a fizikai erődnek is hasznát fogod venni, ugyanis alkalomadtán egy-egy 50 kg-os tekercset is fel kell majd emelned.


Mit nyújtunk, ha

csatlakozol

a csapatunkhoz?


ÁTLAG FELETTI FIZETÉS

A jól elvégzett munkádat korrekt fizetéssel honoráljuk feléd, és semmi olyat nem kérünk, amit ne tudnál elvégezni a normál munkaidődben. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Így megy ez nálunk már 25 éve!

100%-ban BEJELENTVE

Minden dolgozónkat bejelentett munkaviszonyban foglalkoztatjuk, így nálunk mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

MINDENRE MEGTANÍTUNK

Segítünk a betanulásban, és ellátunk minden szükséges információval, hogy magabiztosan végezd a munkádat. Még akkor is, ha előtte soha nem csináltál ilyet.

KORREKT MUNKAREND

Jelenleg 2 műszakos (délelőtt, délután) munkarendben dolgozunk, és a hétvégéken pihenünk. A beosztásodat próbáljuk úgy alakítani, hogy legyen időd a családodra és a teendőidre is.

RUGALMAS HOZZÁÁLLÁS

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak problémáid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben természetesen számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET

Kiemelt figyelmet fordítunk a járványügyi védekezésre, ezért minden szükséges védőfelszerelést és ruházatot biztosítunk számodra.

BETONBIZTOS CÉG

Olyan ágazatban tevékenyke-dünk, ami a jövőben is sok munkát ígér. Egyre dinamiku-sabban fejlődünk, így nálunk nem kell izgulnod a jövőd miatt.

NE MARADJ LE!


AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre. Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes mielőbb leadnod a jelentkezésed.
14 nap 22 óra 6 perc 7mp

KIK VAGYUNK ÉS MIT CSINÁLUNK?

Mi itt, a ROLL-PACK Kereskedőház Kft-nél több mint 25 éve foglalkozunk ipari felhasználású műanyag csomagoló anyagok illetve rakományrögzítő fóliák gyártásával és forgalmazásával. Az ágazat meghatározó szereplőjeként nevünk és minőségi termékeink ismertek a piacon. Tevékenységünkre egyre nagyobb és biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új kollégákat.


Munkakör megnevezése: GÉPKEZELŐ MUNKATÁRS


Munkavégzés helye: SOLTVADKERT


Feladatok: Feladataid részét fogják képezni a fólia áttekercselő gépeink beállítása, felügyelete a termelési előírásoknak megfelelően, a termelőfolyamat állandó figyelemmel kísérése, szükség esetén korrigálása.


Szükséges végzettség: minimum 8 általános iskola


Előny: üzemi tapasztalat, szakképzettség.BIZTOS MUNKA

a bizonytalan időkben is.Ha Te is szeretnél a közelben elhelyezkedni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahol a átlag feletti fizetés mellett még a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

VAGY

Küldd el az önéletrajzodat az info@rollpack.hu e-mail címünkre.

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Jelentkezési határidő:

-


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az info@rollpack.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.